Contact opnemen?

Heb je een persoonlijke vraag of verzoekje aan Marjolijn? Stuur dan een mailtje naar marjolijn@winworks.nl.

Marjolijn interviewen?

Kun je Marjolijns expertise wel gebruiken in je TV-show, radio-programma, magazine, online platform of tijdens een event? Marjolijn praat nergens liever over dan over muziek(consumptie), purpose en haar missie om mensen beter naar lyrics te laten luisteren! 😍 Stuur een mailtje naar marjolijn@winworks.nl.

Hulp nodig met het vinden van de perfecte music match?

Ben je op zoek naar een passend nummer voor een specifieke situatie, gebeurtenis of persoon? Wij weten hoe moeilijk het is om de perfecte lyrics te vinden is en helpen je graag! Stuur ons een berichtje op Facebook, laat een comment achter op Instagram of mail Marjolijn direct op marjolijn@winworks.nl.

Tips aan de redactie of wil je je Soultunes delen?

Daar worden we heel blij van! 😃 Stuur ons een berichtje op Facebook, tag ons of deel je post met #MyLifeisaMusicVideo op Instagram of mail Marjolijn direct op marjolijn@winworks.nl.

Ook vinden we het leuk om samen te werken met artiesten, venues en events! Zou je je Behind The Track-verhaal wel met ons willen delen of heb je interesse in een dedicated blogpost over je event? Stuur een mailtje met je verzoek naar marjolijn@winworks.nl.

Samenwerken?

Ook behandelen we graag producten of diensten van merken waar we fan van zijn. Stuur een mailtje naar marjolijn@winworks.nl voor een idee op maat.

Perspakket opsturen?

Het postadres van My Life is a Music Video is:

My Life is a Music Video
T.a.v. Marjolijn Winten
Herengracht 499
1017 BT Amsterdam

Wij kijken er naar uit om van je te horen! 🤗

X Marjolijn

Share: