Wie schrijven nou eigenlijk al die posts die je bij My Life is a Music Video leest?

Mogen wij ons even aan je voorstellen?

Marjolijn Winten
Founder

“Al sinds ik me kan herinneren sta ik met muziek op en ga ik ermee naar bed. Ik ben dan ook heel blij dat ik mijn hart heb gevolgd en in de muziekindustrie ben gaan werken. In mijn eigen start-up ben ik bezig met de ontwikkeling van een app en ook werk ik (freelance) voor de mooiste venue van Amsterdam. Mijn muzieksmaak is heel breed, maar het liefst luister ik naar singer-songwriters; Ben, John, James & Ed zijn mijn mannen! 😍”


Celeste Izelaar
Contributor

“Wanneer ik niet aan het werk ben als Influencer Agent, bevind ik me het liefst op festivals of andere (zonnige) plekken waar ik met vrienden van muziek en een drankje kan genieten. Muziek geeft een boost aan alles wat ik doe of voel. Een toffe herinnering komt pas echt tot leven als ik dat éne nummer weer hoor. Mijn muzieksmaak verandert continu en is erg breed, op dit moment luister ik veel naar Rihanna, Ed Sheeran en Armin van Buuren.”


Lucia Hoenselaars
Contributor

“In het dagelijks leven houd ik me als Publiekshistoricus bezig met verschillende onderwerpen rondom oorlog in de 20e eeuw. Naast al deze historische ellende is muziek is ook echt onmisbaar in mijn leven. Ik maak zelf met veel plezier muziek met mijn bandje Bob & Luus. Ook luister ik non-stop naar mijn favoriete artiesten: van Bob Dylan en The Lovin’ Spoonful, tot Spinvis, The Last Shadow Puppets, Disney en Ariana Grande. Het gaat echt alle kanten op.”


Amber Reboul
Contributor

“Na een jaar in Seoul en Melbourne ben ik terug in Nederland om af te studeren. Ik ben half Nederlands en half Engels maar ben in Australië opgegroeid. Een tijdje geleden had ik een wekelijkse show op digitaal radiostation Layzer. Zo nu en dan draai ik nog wel eens. Mijn favoriete artiesten zijn Tycho, Sufjan Stevens & Melanie en ik ontdek graag nieuwe muziek door naar soundtracks van films te luisteren.”

Share: