Behind the Track met Aafke Romeijn - My Life is a Music Video

Interview: Aafke Romeijn over haar drijfveren, Geert Wilders en destructieve liefde

Actualiteit, Behind The Track, Liefde By 27 juli 2017 Tags: , , , , , , , , No Comments

We luisteren dagelijks naar de verhalen van artiesten, maar wat is nou het verhaal achter deze verhalen? Deze week spreek ik Aafke Romeijn, muzikant, journalist & schrijfster. Haar teksten zijn uniek in de mate waarin ze gevat, eerlijk en prikkelend zijn. Dat schreeuwt om een Behind The Track-interview! Lees hier haar openhartige verhaal over haar drijfveren, Geert Wilders en destructieve…

Share:
My Life is a Music Video deed onderzoek naar de betekenis van de lyrics van zomerhits. De uitkomst is verrassend!

Hier gaan de 50 ultieme Shameless Summer Songs over…

Shameless Summer Songs, Toplijstjes By 25 juli 2017 Tags: , , , , , , , , , , , , , , 1 Comment

Zomerhits geven je binnen een paar tellen een goed gevoel, halen mooie herinneringen op, zijn (vaak) onverstaanbaar en stiekem ook een beetje fout. Maar wist je dat de 10 populairste zomerhits inhoudelijk lang niet allemaal met paradijselijke vakanties of romantische liefdes te maken hebben?

Share:
Dit betekent Despacito in het Nederlands - My Life is a Music Video

Oeh la la… dit zingen ze in ‘Despacito’!

Liefde, Shameless Summer Songs By 20 juli 2017 Tags: , , , , , , , No Comments

Je kunt al maanden de radio niet aanzetten of je hoort hem voorbij komen.. Despacito van latin lovers Luis Fonsi en Daddy Yankee! Gisteren is bekend geworden dat (de versie met Justin Bieber) met 4,6 miljard streams de meest gestreamde track ooit is, maar uh.. waar zingen ze eigenlijk over?

Share:
Danny Damman, Directeur van de Ziggo Dome, deelt zijn ultieme Shameless Summer Song

Danny’s Shameless Summer Song

Shameless Summer Songs By 13 juli 2017 Tags: , , , , , No Comments

Als je aan het hoofd van de Ziggo Dome staat en wekelijks de grootste artiesten ter wereld live bewondert, weet je wel wat goede muziek is. Maar zelfs iemand die zo vaak omgeven wordt door kwaliteits-muziek moet toch ook wel een guilty pleasure hebben?! Danny Damman, Directeur van de Ziggo Dome, deelt zijn ultieme Shameless Summer Song..

Share:
My Life is a Music Video houdt van verhaaltjes in lyrics, zoals deze over een lekkere pina colada!

Pina Colada met een twist

Liefde, Shameless Summer Songs By 11 juli 2017 Tags: , , , , No Comments

Vaak zit de kracht van lyrics in herkenbaarheid, muziek raakt me het meest als ik het gevoel heb dat het over mij geschreven is. Toch is er ook een ‘genre’ binnen de lyrics waar ik een enorme zwak voor heb; verhaaltjes! Het zijn een soort moderne sprookjes mét een goeie soundtrack! Neem een Pina Colada en laat je verrassen door deze classic!

Share:
My Life is a Music Video is op zoek naar jouw favoriete Shameless Summer Song!

Wat is jouw ultieme Shameless Summer Song?

Shameless Summer Songs By 6 juli 2017 Tags: , , , , , , , , 45 Comments

Het is zomer! 😎🌊🌴🍍🌞 Misschien lig je ergens te bakken aan de costa of ontdek je nieuwe paradijsjes met je backpack op je rug. Maar misschien heb je iets minder geluk en ben je gewoon in Nederland (aan het werk). Dat betekent natuurlijk niet dat je dat heerlijke zomervakantie-gevoel niet kan meepakken! Zon, zee & strand zijn niet altijd bij de hand, maar er is…

Share:

Samenwerking Muziek Werkt – het kennisplatform van Sena & Buma/Stemra

In de media By 27 juni 2017 No Comments

Muziek op de werkvloer.. wij zouden niet zonder kunnen! En daarin zijn we niet de enige! Sena en Buma/Stemra beseffen dit als geen ander en richtten gezamenlijk Muziek Werkt op; een kennisplatform voor ondernemers waarin toegevoegde waarde van muziek op het werk centraal staat. Met trots mogen we vandaag melden dat we hier als My Life is a Music Video binnenkort een bijdrage aan gaan leveren.

Share:
In dit Behind The Track-verhaal laat Marco Borsato zien wat voor optimist hij is

Interview – Marco Borsato vertelt het persoonlijke verhaal achter ‘Mooi’

Behind The Track By 22 juni 2017 Tags: , , , , No Comments

Aanstaande zaterdag bestaat Ziggo Dome vijf jaar en ter ere van dit jubileum vroegen ze mij om niemand minder dan Marco Borsato te interviewen. Sinds begin jaren negentig staat hij aan de Nederlandse muziektop en ik denk dat velen, net als ik, zijn opgegroeid met zijn muziek. Ik kan zijn talloze hits woord voor woord meezingen en Marco’s muziek was…

Share: