Waar gaat de muziek van Lady Gaga over? Dit is de (verborgen) boodschap die wij van My Life is a Music Video eruit haalden

Dit is de (verborgen) boodschap van Lady Gaga

Familie, Liefde, Lifestyle, Toplijstjes By 20 januari 2018 Tags: , , , , , , , , , , ,

Door haar extravagante verschijning, tientallen wereldwijde hits, miljoenen verkochte albums, miljarden YouTube views, ontelbare awards en legendarische optredens zou je misschien wel haar grootste bijdrage aan de wereld kunnen missen; Lady Gaga heeft een boodschap. En wat voor één. Als je ook nog weet welke persoonlijke prijs ze hiervoor moet betalen, wordt deze nog indrukwekkender.

Share:
A New Perspective; de Soultunes van Boyd Welsink

Boyd: “Hoe waanzinnig is het als je de groten der aarde bij elkaar krijgt en iedereen zijn ego opzij zet voor dat ene nieuwe perspectief?”

Soultunes By 29 december 2017 Tags: , , , ,

Deze keer een extra bijzonder Soultunes verhaal! Soultunes liedjes zijn liedjes die zo goed bij je passen, dat het lijkt alsof ze voor jou gemaakt zijn. Normaal gesproken staat dat geschreven in de lyrics, maar Boyd’s match is instrumentaal..

Share:
Deze liedjes gaan over drank, drinken, dronken worden! Cheers!

Bottoms up! De beste nummers over drank

Actualiteit, Toplijstjes By 14 december 2017 Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Zijn de weken rondom Kerst en Oud & Nieuw voor jou ook onlosmakelijk verbonden met drank? Veel drank misschien zelfs? 😇 Kerstborrels van ‘t werk, glühweintjes op de Kerstmarkt en straks natuurlijk vele diners die gepaard gaan met bier, wijn en GTs. Genoeg reden om een Top 5 te wijden aan de beste nummers over drank. Bottoms up!

Share: